Kekkilä Perennamulta PREMIUM suursäkki

70,00 110,00 

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Kekkilän perennamulta PREMIUM on lannoitettu pitkävaikutteisella orgaanisella lannoitteella. Perennamulta suursäkissä sopii kasvualustaksi vaateliaille perennoille.

Tilavuuspaino n. 900 kg/m3.

Kekkilä Perennamulta on multava, seulottu, levitysvalmis erikoiskasvualusta, joka on kalkittu ja lannoitettu hidasliukoisella lannoitteella. Perennamulta sopii normaalien ja kosteiden kasvupaikkojen perennoille. Rakenne säilyy ilmavana pidättäen silti riittävästi kosteutta, koska vedenpidätyskykyä on parannettu käyttämällä kivennäisraaka-aineiden ohella enemmän orgaanista ainesta.

Tuotteeseen on lisätty juurtumista ja juurten kasvua edistävää luonnollista humushappovalmistetta.

Käyttöohje

Kasvualusta tulee käyttää mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä ravinteiden määrät muuttuvat varastoinnin aikana. Varastoidessa lyhyitäkin aikoja tulee kasvualusta peittää kastumisen ja rikkaruohottumisen estämiseksi.

Istutusalueen pinta on hyvä jättää hieman korkeammalle kuin ympäröivä maa, koska uusi kasvualusta painuu hieman ensimmäisen vuoden aikana. Pinnan tasaisuus helpottaa hyvän lopputuloksen saavuttamista. Lähes kaikki kasvit on hyvä istuttaa entiseen istutussyvyyteensä. Muista kastella istutukset hyvin, jotta kasvit saavat tarpeeksi kosteutta ja juuret saavat hyvän kosketuksen kasvualustaan.

Suosittelemme käyttämään kasvualustan pinnalla katetta, jotta rikkakasvien siemenet eivät pääsisi itämään.

Multa on peruslannoitettu ja ravinteet riittävät yleensä ensimmäiselle kasvukaudelle. Kaikki kasvit tarvitsevat hoitolannoitusta. Hoitolannoituksen ajankohta, määrä ja lannoitevalinta riippuu kasvilajista, kasvien suuruudesta ja sääolosuhteista.

Lisätiedot

Koko

, , ,