Kekkilä viljelymulta PREMIUM suursäkki

70,00 110,00 

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Kekkilän viljelymulta PLUS kasvualustaksi viljelykasveille ja kukkaistutuksiin. Suursäkissä toimitettava viljelymulta on lannoitettu pitkävaikutteisella orgaanisella lannoitteella.

Tilavuuspaino n. 800 kg/m3

Kekkilä Viljelymulta on kuohkea ja multava kasvualusta, joka soveltuu kasvimaalle, kasvihuoneviljelyyn ja kesäkukkaistutuksiin. Se soveltuu myös maanparannukseen hiekkaisille ja savisille paikoille. Viljelymulta on peruslannoitettu, kalkittu ja seulottu kasvualusta. Se on lannoitettu orgaanisella pitkävaikutteisella lannoitteella, joten ravinteita on saatavilla tasaisesti läpi kasvukauden.

Tuotteeseen on lisätty juurtumista ja juurten kasvua edistävää luonnollista humushappovalmistetta.

Käyttöohje

Kasvualusta tulee käyttää mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä ravinteiden määrät muuttuvat varastoinnin aikana. Varastoidessa lyhyitäkin aikoja tulee kasvualusta peittää kastumisen ja rikkaruohottumisen estämiseksi.

Kasvimaalle levitettäessä multaa ei tarvitse tiivistää; riittää, että maa tasoitetaan. Käytettäessä istutuksille kevyt tiivistäminen on tehtävä ennen istuttamista siten, ettei maa enää painu. Maan ilmatila ei kuitenkaan saa pienentyä liikaa.

Kasvimaa tarvitsee vuosittaista hoitoa ja lisälannoitus on yksi toimenpiteistä. Orgaaniset luonnonlannoitteet sopivat mainiosti kasvimaille.

Lisätiedot

Koko

, , ,