Kekkilä Istutusmulta PLUS suursäkki

110,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kekkilän Istutusmulta PLUS kasvualustaksi vaateliaille istutuksille ja nurmikoille. Suursäkissä toimitettava istutusmulta on kompostilannoitettu.

Tilavuuspaino n. 1000 kg/m3

Kekkilä Istutusmulta soveltuu pensas-, puu- ja perennaistutuksiin sekä myös nurmikoiden kasvualustaksi kohteisiin, joissa nurmikon ei tarvitse kestää raskaiden hoitokoneiden painoa. Istutusmulta on levitysvalmis, lannoitettu, kalkittu ja seulottu yleiskasvualusta. Seoksen orgaaninen aines pidättää hyvin vettä ja ravinteita. Kivennäisaines tuo rakenteeseen kestävyyttä ja läpäisevyyttä.

Käyttöohje

Kasvualusta tulee käyttää mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä ravinteiden määrät muuttuvat varastoinnin aikana. Varastoidessa lyhyitäkin aikoja tulee kasvualusta peittää kastumisen ja rikkaruohottumisen estämiseksi.

Istutusalueen pinta on hyvä jättää hieman korkeammalle kuin ympäröivä maa, koska uusi kasvualusta painuu hieman ensimmäisen vuoden aikana. Pinnan tasaisuus helpottaa hyvän lopputuloksen saavuttamista. Lähes kaikki kasvit on hyvä istuttaa entiseen istutussyvyyteensä. Muista kastella istutukset hyvin, jotta kasvit saavat tarpeeksi kosteutta ja juuret saavat hyvän kosketuksen kasvualustaan.

Suosittelemme käyttämään kasvualustan pinnalla katetta, jotta rikkakasvien siemenet eivät pääsisi itämään.

Istutusmullat ovat peruslannoitettuja. PREMIUM- ja PLUS-tuotteissa lannoitteet ovat hidasliukoisia ja riittävät ensimmäiselle kasvukaudelle. LAN-tuotteet on lannoitettu nopealiukoisella lannoitteella ja siksi niiden hoitolannoitus on hyvä aloittaa jo ensimmäisellä kasvukaudella. Kaikki kasvit tarvitsevat hoitolannoitusta. Hoitolannoituksen ajankohta, määrä ja lannoitevalinta riippuu kasvilajista, kasvien koosta ja sääolosuhteista.

 

Kekkilä Istutusmulta PLUS -tuotekortti

Lisätiedot

Koko

, , ,