Kekkilä Nurmikkomulta PLUS suursäkki

105,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Kekkilän Nurmikkomulta PLUS soveltuu kasvualustaksi nurmikolle. Ammattikäytössä myös puille ja pensaille.

Suursäkissä toimitettava nurmikkomulta on kompostilannoitettu. Tilavuuspaino n. 1100 kg/m3

Kekkilä Nurmikkomulta on erinomainen kasvualusta nurmikoille, joilta vaaditaan erityistä kestävyyttä runsaan käytön tai raskaiden hoitokoneiden takia. Se on levitysvalmis kalkittu, lannoitettu ja seulottu kasvualusta piha- ja puistonurmikoille. Nurmikkomullan kivennäisainespitoisuus on istutusmultaa korkeampi. Kasvualusta ja sen pinta säilyvät kivennäisaineksen ansiosta vettä läpäisevinä varmistaen juurtumisen ja itämisen vaativissakin olosuhteissa.

Käyttöohje

Kasvualusta tulee käyttää mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä ravinteiden määrät muuttuvat varastoinnin aikana. Varastoidessa lyhyitäkin aikoja tulee kasvualusta peittää kastumisen ja rikkaruohottumisen estämiseksi.

Kuivina kausina kasvualustan pinta saattaa lajittua, jolloin se voi näyttää hiekkaiselta. Hyvin peitetty siemen ja jyrätty maan pinta takaavat tasaisemman kosteuden ja paremmat itämisedellytykset.

Mahdolliset rikkakasvit tulee torjua ajoissa leikkaamalla, vaikka itse nurmikko ei vielä leikkausta tarvitsisi. Rikkakasveja ei kannata kitkeä, sillä ne häviävät nurmikosta säännöllisten leikkuiden myötä.

Nurmikkomulta PLUS on lannoitettu kompostilla ja ravinteet riittävät ensimmäiselle kasvukaudelle. Hoitolannoitus on hyvä aloittaa toisella kasvukaudella.

 

Kekkilä Nurmikkomulta PLUS -tuotekortti

 

Lisätiedot

Koko

, , ,