Torpanpihan Istutusmulta suursäkki

85,00 120,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Istutusmulta on valmistettu puhtaista raaka-aineista ja tarkoitettu piha- ja puistorakentamiseen. Se soveltuu vaativien puiden, pensaiden ja perennojen istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen.
Torpanpiha®-istutusmulta on valmistettu sekoittamalla hietamoreenia, tummaa turvetta ja savea. Seos seulotaan ja siihen lisätään lannoitteet ja kalkki. Perustamisvaiheessa multaa ei tarvitse lannoittaa tai kalkita yleisimpiä kasvilajeja varten. Multaan lisätty hidasvaikutteinen typpilannoite vähentää hoitolannoitustarvetta ensimmäisenä kasvukautena. Myöhempinä vuosina hoitolannoitetaan ja kalkitaan tavanomaisesti.

Tuotekuvaus:
Kivennäismaapitoinen kalkittu, lannoitettu ja seulottu levitysvalmis kasvualusta. Seos koostuu hietamoreenista, tummasta kasvuturpeesta ja seulontatavoite on alle 30 mm.

Käyttökohteet:
Seos on tarkoitettu ammattimaiseen viherrakentamiseen ja useimmille yleisesti käytetyille kasveille. Multa soveltuu erityisesti istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen. Ammattilaisten suosittelema tuote soveltuu loistavasti myös yksityispihojen istutuksille.

Tiivistyminen:
Tuote tiivistyy käytössä noin 17 % verrattuna irtotavaran toimitustilavuuteen. Irtotavaraa on syytä tilata noin 20 % lopullista tilavuutta enemmän.

Käyttöohjeet:
Tuote sopii sellaisenaan kasvualustaksi, jota voi levittää kunnostetun pohjamaan päälle. Perustamisvaiheessa tuotetta ei tarvitse lannoittaa tai kalkita yleisimpiä kasvilajeja varten. Seokseen lisätty hidasvaikutteinen typpilannoite vähentää hoitolannoitustarvetta ensim­mäisenä kasvukautena. Myöhempinä vuosina hoitolannoitetaan ja -kalkitaan tavan­omaisesti.

 

Torpanpihan Istutusmulta -tuotekortti

Lisätiedot

Koko

,