Musta koristehake suursäkki

100,00 190,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Musta koristehake on luonnonvärein värjättyä puuhaketta ja sen palakoko on 0-60 mm. Tyylikäs musta väri sointuu kauniisti yhteen erilaisten kasvien, puupintojen ja luonnonmateriaalien kanssa.

Koristekatteella luot puutarhaasi uudenlaisia väripintoja. Se sopii istutusalueiden multapinnan kattamiseen ja puiden ympärille sekä pintamateriaaliksi istuttamattomille alueille, poluille, leikkialueille, sekä keittiöpuutarhaan.

Musta koristehake sopii hyvin yhdistettäväksi esimerkiksi monien havukasvien sekä harmaalehtisten ja valkokukkaisten kasvien pariksi.

Muiden maanpinnan katteiden tavoin koristehake pidättää kosteutta ja vähentää näin kastelutarvetta. Se suojaa maaperää niin kuivina kuin sateisina kausina. Koristehake estää rikkakasvien siementen itämistä. Katekerroksen alle tarvitaan katekangasta vain jos maassa on monivuotisten rikkakasvien juurakoita. Koristekatetta voi myös käyttää Kuorikatekerroksen pinnan viimeistelyyn. Koristehakkeen suositeltu kerrospaksuus on 3-7 cm.

Katteen voi antaa maatua paikalleen tai sen voi myöhemmin kompostoida. Kate on värjätty luonnollisilla rautaoksideilla ja se on täysin turvallinen ympäristölle. Koristekatteen väri kestää hyvin sääolosuhteidemme vaihtelun. Huomaathan, että puu imee väriä epätasaisesti, jolloin sävyeroa saattaa ilmetä.

Lisätiedot

Koko

,